Contactează-mă 

Eu sunt Silvia, femeie, soție, mamă, antreprenor, fotograf și fondator doTerra în România și în alte 14 țări.

Pași de înrolare

Intră pe site-ul doTerra și apăsă pe butonul de creare cont. Este important de menționat faptul că vei avea nevoie de un card bancar valid  (Master, Visa, American sau Discover) cu suma kit-ului cu care vrei să te înrolezi.

 

Intra pe link-ul https://beta-doterra.myvoffice.com/Application/index.cfm și îți alege REGIUNEA și LIMBA cu care vrei ca doTERRA să comunice cu tine.

  
          

 

Alege kit-ul de deschidere cont despre care am discutat (de exemplu: Home Essential)  sau TAXA DE ÎNSCRIERE e „Enrollment Fee” adaugi în coșul de cumpărături. Descrierea la mai multe kit-uri o poți vedea aici. 

Sub Kit unde scrie CĂUTARE PRODUSE, poți adăuga și alte produse dacă vrei sau după codul produsului sau după nume. Poți să și răsfoiești site-ul pentru a vedea mai multe produse.

Dacă prin/de la mine ai aflat despre uleiurile esențiale doTERRA, am onoarea să îți fiu consultant DACĂ introduci ID-ul meu 4321723 și ești gata pentru URMĂTORUL PAS!

IMPORTANT – asigură-te că apare numele SILVIA & SERGIU MALIK

FELICITĂRI ești înrolat și beneficiezi în continuare de prețul cu 25% mai mic și adaugi Puncte pentru fiecare comandă.

Dacă la rândul tău vrei inrolezi pe cineva, și/sau ești interesat de afacere cu doTerra, te rog ne contactezi, pentru informații utile.

Prin cuvântul afacere, refer la faptul spunând și altora despre uleiuri, poți aduna puncte și bani din care îți poți procura alte uleiuri pe GRATIS pentru tine și toată familia ta

PS: anunți după ce teai înrolat te adaug într-un grup privat de ajutor al echipei mele, dar și într-un chat privat de urgențe și anunțuri de echipă

I’d love to hear form you

Vrei să primești postările pe mail?