Este doTerra o afacere doar pentru femei?

Este doTerra o afacere doar pentru femei?

Omul nu este o ființă perfectă, iar bărbatul și femeia se completează miraculos și unic. Energia masculină ne oferă forță, putere de decizie și este cea care ne mobilizează. Energia feminină ne oferă creativitate, entuziasm, încredere și iubire. Femeia reprezintă energie caldă. Bărbatul reprezintă energia rece. Partea noastră masculină se împletește armonios cu partea noastră feminină.

 A fi femeie este ceva complex. Femeile sunt cele care aduc energia și căldura creatoare a adaptabilității și a schimbării.  

este doTerra un business pentru femei?

În ebraică, cuvântul mamă înseamnă apă solidă. De ce apă? Pentru că apa este cea care leagă. Iar simbolul este reprezentat de două mâini care țin ceva împreună. Rolul nostru este de a ne conecta și de a simți ce și când trebuie să facem. Femeia este cea care ține lucrurile împreună, care lipește și unește. Noi suntem cele care facem legături de durată și conexiuni care ne unesc ca și comunitate. Mamele, femeile simt cu inima, în timp ce bărbații sunt logici și analitici. În momentul în care ne dăm voie să simțim ce este în interior, suntem mult mai racordați la ceea ce se întâmplă în jur. În trecut, femeile erau mereu consultate în momentul în care se luau deciziile într-un trib sau într-o comunitate. 

Femeile dau direcția stilului de viață în familie, însă totul începe cu ele. Ele decid ce mâncăm și cu ce ne tratăm. Dacă o femeia aplică schimbarea pentru că își dorește să își schimbe ea viața, fiind autentică și conectată la propriile nevoi, prin energia ei creatoare, ea va schimba și influența viețile celor din jurul ei. 

Similar este și în business. Pentru ca o femeie să fie un lider bun, ea trebuie să fie conectată la propria persoană, la scopul comun și la oamenii din echipa ei. Pentru a îți conduce echipa, trebuie să îți cunoști foarte bine oamenii, să fii conștientă care sunt elementele care îi conectează și care este scopul comun al organizației. Ei trebuie să se simtă reprezentați de tine, iar aceste lucruri se reflectă în preocupările pe care le ai, în aspirații și prin experiențe. A fi lider este un privilegiu. Oamenii îți vor fi alături dacă ești autentic, generos și ai valori puternice. Nu întâmplător am simțit faptul că a noastră comunitate se va numi Familia doTerra. 

 În doTerra sunt multe mame. Eu am început să caut soluțiile naturale după ce am devenit mamă. Întotdeauna copii sunt motivația cea mai puternică pentru părinți. Pentru copii noștri vrem tot ce este cel mai bun. Acesta este motivul pentru care eu consider că afacerea doTerra poate fi ca o mănușă pentru o mamă. doTerra este despre comunitate. Ea schimbă vieți picătură cu picătură.  

doTerra este un business de familie!

Prin ceea ce facem, vom căuta mereu seninătatea, inspirația și uimirea cu care ne-am născut. În momentul în care ai obținut claritate și știi ce vrei să faci, trebuie să îți amintești că este nevoie să ai alături oameni care îți dau energia și avântul de care ai nevoie. Așadar, următorul pas este să te întrebi: cine te poate ajuta? Cine va fi interesat de rezultatele tale, pe cine valorezi și în cine ai încredere? Partenerul tău. 

La început soțul meu nu era atras sau convins de idea mea legată de doTerra. Considera că sunt produse extrem de scumpe. A început însă să vadă schimbarea la mine și impactul pe care uleiurile esențiale le aveau în viața mea și automat în viețile celor din jur. S-a decis apoi că mă va susține, în primul rând analizând imaginea de ansamblu. 

Eu îi sunt foarte recunoscătoare soțului meu, deoarece alături de el am învățat ce înseamnă cu adevărat să fii femeie. El mă ajută să mă centrez, să văd posibilitățile de creație din jurul meu și să o aleg pe cea cu care rezonez cel mai bine. 

Dacă femeia nu se simte înțeleasă, ea nu poate să fie ceea ce este. Se deconectează de cea mai importanta sursa a ei: de a simți schimbarea, de a simți direcția și ce este de făcut. 

este nevoie să crezi chiar tu în întrebarea ta, deci e nevoie să fii în armonie cu ceea ce vrei să faci. 

Eu am pornit în acest business cu dorința de a schimba lumea, însă doTerra mi-a schimbat mie viața și sunt foarte recunoscătoare pentru aceste schimbări fantastice. Mi-am ascultat inima și intuiția. Am făcut ce am știut să fac: să comunic deschis cu oamenii, am ales să mă adresez mamelor și să le fiu alături. Știam exact cum este să ai nevoie de o astfel de comunitate. 

Ce am învățat din experiența doTerra?

  • Să îmbrățișez schimbarea. Suntem atrași de acele schimbări pe care le putem face in noi. Dacă există în creierul tău dorința asta, înseamnă că ești gata și este realizabilă. Ai toate resursele să faci schimbare în direcția dorită. 
  • Schimbarea începe cu cel pe care îl vezi în oglindă. 
  • Vor veni atât oameni care te vor ajuta în procesul tău și care îți vor susține energia creatoare, dar și oameni care te vor provoca. 
  • Unde este unitate, comuniune și armonie, se va reflecta și în business-ul doTerra. 
  • Am învățat să nu îmi fie frica să mă întâlnesc față în față cu ce este în interior. Nimic din ceea ce nu permitem nu vine în viața noastră. 
  • Eu am puterea de a decide. Nu sunt victimă.
  • Nu uita să îți păstrezi autenticitatea și integritatea în demersul tău. Sensul vine atunci când ajungi să visezi la viitor și lupți pentru dorința ta acum. Dacă nu știm în ce direcție mergem, vom crea haos. Dacă nu suntem în armonie cu noi, atunci nu vom atrage lucruri armonioase în jurul nostru. Inspiră-te de la alți lideri, însă nu încerca să faci business-ul exact cum l-au făcut ei. Suntem unici. Cânt ești conștient de ce te motivează să faci ceea ce faci, când te vei conecta cu ceva mai presus si valorile, vei găsi și uneltele necesare să realizezi ce îți dorești. 

Ai încredere în valoarea ta, fii autentic și doar astfel vei crea magie și emoție.