Eu sunt Silvia Malik.

Femeie, soție, mamă, antreprenor, fotograf și fondator doTerra în România și în alte 14 țări.

Familia  by Silvia Malik

Abordarea comunității Familia by Silvia Malik este una holistică, accentul punându-se pe a avea cu adevărat grijă de sănătatea ta, dar și în a te implica în viața celor dragi.

Împreună cu soțul meu, am creionat un concept care reprezintă viziunea și valorile familiei noastre. Tot ceea ce facem este din dragoste pentru Dumnezeu și pentru oameni.

Sănătatea este o consecință  a stilului nostru de viață.

Pentru a te bucura de o viață armonioasă, de un corp sănătos și o minte activă, te vom încuraja să adopți un comportament proactiv, căutând mereu sensul și adevărul.

Aleg mereu o comunicare  transparentă, directă și din inimă.

Vorbesc deschis despre povestea mea si despre cum am decis să îmi schimb stilul de viață.

Am căutat cu disperare o soluție pentru sănătatea copilului meu, lovindu-mă de efectele adverse ale sistemul alopat. Am căutat o comunitate de mame, medici și specialiști care să mă îndrume, să mă ajute să găsesc informații și să îmi ofere suport emoțional. Conștientizând câtă nevoie este de o astfel de comunitate, am început să clădesc exact ceea ce aveam nevoie.

Informațiile prezentate sunt susținute de studii științifice consacrate, dar și de experiența vastă a specialiștilor noștri. Echipa lucrează cu mult entuziasm și pasiune și este formată din medici (pediatru, veterinar, stomatolog), aromaterapeuti, specialiști în fitoterapie, în aromaterapia stresului, nutriționist, psiholog și mulți alții.

Am învățat foarte multe observând, analizând interacțiunile umane, citind și studiind.

Pic 4

Personal, am o experiență de peste 10 ani în domeniul social (într-un ONG) și alți 10 ani în antreprenoriat, am lucrat la afacerea de familie, în domeniul fotografiei. În tot ceea ce fac sunt foarte implicată. Sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce am învățat din fiecare proiect, voluntariat sau organizație.

Îmi găsesc liniștea în natură. Ador plimbările lungi în pădure și nu voi uita niciodată sentimentul pe care l-am trăim când am zărit în copilărie pentru prima dată muntele. Simt o dragoste nemărginită pentru munții și consider frumusețea lor unică.

2023-02-14 09.10.16

Pășesc în fiecare zi cu curiozitate, cu inima deschisă și mă străduiesc să am un impact pozitiv în viața celor din jur. Consider că există o soluție la orice problemă și mă simt motivată de conexiunea cu Dumnezeu. Îmi place să petrec timp singură, timp pe care îl aloc pentru rugăciune și pentru a-mi reîncărca bateriile.

Te invit cu drag să privești lumea  cu multă curiozitate și deschidere.

Pentru a fi cu adevărat sănătos, este necesar să te implici. Am învățat foarte multe observând, analizând interacțiunile umane, citind și studiind. Am înțeles necesitatea de a îți pune întrebările corecte.

Te așteptăm în comunitatea noastră, unde poți beneficia de ajutorul echipei de specialiști. Dorința noastră este de a încuraja oamenii să caute cea mai sănătoasă soluție pentru problema cu care se confruntă. 

Scriu, vorbesc și împărtășesc din suflet despre soluțiile naturale care mi-au schimbat viața.

Consider că informația de calitate trebuie să circule, tocmai pentru a atinge cât mai multe inimi